18 Şubat 2010 Perşembe

40 Yapar!


Gördüğünüz üzere Üniversitede aldığımız Lineer Cebir, Diferansiyel Denklemler ve bunun gibi bir çok ek dersi meslek hayatımızda da kullanıyoruz. Çok uzaklara gitmemek, örnekleri yanımızda aramak lazım..

Eveeet bir yorucu günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayım gönül dostları. Herzaman olduğu gibi son anda teslim edilen ödevler, stres dolu dakikalar ve gereksiz insanlarla muhattab olma zorunluluklarıyla Amerikan rüyasının bir günü daha bitti. Yanlış anlaşılmasın Amerikan Rüyası'nı yaşayan bir insan değilim, he kim görmüş sonra da bu tabiri uydurmuş bilemem ancak burda eğer Mühendislik okuyorsanız zaten rüya görecek kadar uyumaya pek vaktiniz kalmaz. Günde dört saat uykuyla yaşamaya alışırsınız, kütüphanenin o eski kitap kokusu üzerinize siner, ders aralarında bir binadan öbürüne koştururken (ki bu 15 dakikanızı alır ve 2 dersinizin arasında 10 dakikalık ara vardır) tuvalete gitmeye vakit ararsınız...
He diyebilirsinizki ;

Ben derse girmeden bitirdim üniversiteyi.

Ozaman size 3 sorum olur;
1) Hangi okulu bitirdin?
2) Hangi bölümü bitirdin?
3) O okul sana birşey katmadıysa niye bitirdin?

Yahut diyebilirsiniz ki ; Efendim niye derse giriyorsun 5 dakika geç git.

Derim ki hocaların her ders başında quiz( minik yazılılar ) yaptığı bir okuldayım. Quizlerden birini kaçırdın mı? Final puanından 5 puan düşüyorlar ki zaten kalmamak için %60 ortalama yapman lazım...He quiz e de girersen ekstra 0.2 puan veriyorlar.



AY HEYT YU GAYZ







AY HEYT YU GAYZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder